Diamantgereedschap kopen van Toolbozz


Toolbozz is gespecialiseerd leverancier van professionele diamantzaagbladen, diamantboren, SDS-boren, komschijven en machines (zoals diamantzagen en industriële stofzuigers) binnen de bouw- en vloerenbranche. Wij hebben een groot assortiment diamantgereedschappen bestaande uit diverse merken, zoals ons eigen Toolbozz Topline label. Toolbozz levert met dit merk diamantgereedschap van professionele kwaliteit tegen scherpe prijzen.

De voordelen van diamantgereedschap van Toolbozz

  • Professioneel diamantgereedschap
  • Topmerken tegen scherpe prijzen
  • Vóór 17.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 149,-
  • Alle werkdagen Toolbozz support: 085 – 760 5340
  • Levering in Nederland en België

Kwalitatief hoogwaardig diamantgereedschap uit het Toolbozz Topline assortiment

Het diamantgereedschap uit het Toolbozz Topline assortiment is door ons zelf ontwikkeld. Dit kwalitatief hoogstaande merk bestaat uit diamantzaagbladen, diamantboren, komschijven en machines (industriële stofzuigers en diamantzagen). Onze producten zijn vervaardigd volgens de normen van oSa. Dit wil zeggen dat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn tijdens het gehele proces van vervaardigen als mede voor de eindgebruiker. Deze kwaliteitsproducten worden aangeboden vanaf € 17,50. 
 

Diamantzagen Bekijk assortiment

Diamantboren Bekijk assortiment

Komschijven Bekijk assortiment

AGP Machines Bekijk assortiment

Loading...

Snel het juiste diamantgereedschap kiezen

Met de Toolzzelector van Toolbozz kiest u in een paar stappen het juiste diamantgereedschap. Maak onderstaand een keuze uit diamantzagen, diamantboren en komschijven.