Gratis verzending vanaf € 149,-
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis
Afhalen = gratis
Niet goed = geld terug

Privacyverklaring

Toolbozz, gevestigd aan de Nijverheidsweg 25 A, te Soest is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Toolbozz
Limburghaven 7
3433 PK Nieuwegein

Telefoon: +31 (0)85-7605340
E-mail: info@toolbozz.nl

Toolbozz verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Gegevens over uw activiteiten op onze website

- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

- Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken


Toolbozz verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Toolbozz verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

 

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieen) van persoonsgegevens:

Type persoonsgegevens

Bewaartermijn

Reden

Volledige NAW gegevens, email adres, telefoonnummer

Tot opzegging

Klantaccount

Volledige NAW gegevens, email adres, telefoonnummer

7 jaar

Facturen, belastingdienst

Voor- en achternaam, email adres

Tot opzegging

Email marketing

Voor- en achternaam, email adres

Tot opzegging

Beoordelingen


Delen van persoonsgegevens met derden

Toolbozz deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Toolbozz blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Toolbozz uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken en het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, gebruiken wij op bepaalde pagina´s zogenaamde cookies. Het betreft kleine tekstbestanden die op uw randapparatuur (terminal) worden opgeslagen en die bepaalde instellingen en gegevens over de uitwisseling met ons systeem via uw browser opslaan. Enkele van de cookies die wij gebruiken, worden na de browsersessie, dus nadat u uw browser hebt afgesloten, weer gewist (zogenaamde sessiecookies). Andere cookies blijven op uw randapparatuur en maken het voor ons mogelijk om uw browser bij het volgende bezoek weer te herkennen (permanente cookies). Cookies bevatten geen persoonsgegevens en kunnen daarom niet rechtstreeks aan een gebruiker worden gekoppeld. Wij vragen u om er rekening mee te houden dat bepaalde cookies al worden geplaatst zodra u onze website bezoekt. U kunt uw browser zo instellen dat u over het gebruik van cookies wordt geïnformeerd en zelf kunt beslissen of u hiermee in bepaalde gevallen akkoord gaat of helemaal niet. Bij het niet aanvaarden van cookies kan de functionaliteit van onze website beperkt zijn. Hieronder vindt u informatie over de door ons gebruikte cookies en de instellingsmogelijkheid van uw browser.

Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk om de werking van onze website mogelijk te maken. Hiertoe behoren bijv. cookies waarmee u bij het klantgedeelte kunt inloggen of iets in het winkelmandje kunt plaatsen.

 

Analytische cookies

Deze cookies stellen ons in staat om anoniem gemaakte gegevens over het gebruikersgedrag van onze bezoekers te verzamelen. Deze worden door ons vervolgens geanalyseerd om bijv. de functionaliteit van de website te verbeteren en om u interessante aanbiedingen te tonen

Een contactformulier verzenden

Persoonsgegevens worden geregistreerd als u ons deze in het kader van contact opnemen of bij inschrijving vrijwillig meedeelt. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u de gewenste informatie of diensten te kunnen aanbieden, dit wil zeggen dat alleen de informatie en de gegevens worden opgeslagen en verwerkt die absoluut noodzakelijk zijn om op uw vraag te antwoorden of de contractuele relatie af te handelen. In het geval van contact opnemen zonder dat er een koopovereenkomst wordt gesloten, worden uw gegevens desgewenst uit onze klantendatabank gewist.

Aanmelding bij een nieuwsbrief

Wanneer u zich voor een van onze nieuwsbrieven inschrijft, gebruiken wij met uw uitdrukkelijke toestemming de door u meegedeelde gegevens om onze nieuwsbrief naar u toe te sturen. U bent verplicht om uw e-mailadres in te voeren, alle andere informatie wordt vrijwillig verstrekt. De nieuwsbrief bevat actuele informatie evenals aanbiedingen van Toolbozz. U kunt zich op elk moment uitschrijven. Voor zover u zich voor onze nieuwsbrief hebt ingeschreven, sturen wij de voor de verzending van de nieuwsbrief vereiste gegevens naar een dienstverlener die wij hebben opdragen de nieuwsbrief te verzenden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Toolbozz en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens indienen via info@toolbozz.nl

Toolbozz wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Toolbozz neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wij beveiligen onze website en overige systemen door middel van de meest recente technische en organisatorische maatregelen tegen verlies, vernietiging, toegang, wijziging of verspreiding door onbevoegde personen. Bij de overdracht van persoonsgegevens zoals de gegevens over de aanvraag, de inschrijving of de gegevens ter bescherming van de koper gebruiken wij coderingstechnologie met het oog op de hoogste mate van vertrouwelijkheid. Uw persoonsgegevens zijn beveiligd door een wachtwoord, zodat alleen uzelf toegang tot deze gegevens hebt. Onze servers gebruiken diverse beveiligingsmechanismen en autorisatieprocedures om de toegang door onbevoegden moeilijker te maken. U dient uw toegangsinformatie altijd vertrouwelijk te behandelen en het browservenster te sluiten wanneer u de communicatie met Toolbozz hebt beëindigd. Op die manier zorgt u ervoor dat niemand behalve uzelf toegang kan hebben tot de persoonsgegevens, wanneer u bijv. de computer samen met anderen gebruikt.



Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@toolbozz.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf € 149,-
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis
Afhalen = gratis
Niet goed = geld terug