Gratis verzending vanaf € 149,-
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis
Afhalen = gratis
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis

Diamantzagen & diamantzaagbladenDiamantzagen worden gebruikt voor het zagen van diverse materialen en ondergronden, zoals asfalt, beton en harde gesteentes. Bij Toolbozz vindt u een groot assortiment diamantzaagbladen van professionele kwaliteit. Het online assortiment bestaat uit diamantzaagbladen voor nat gebruik, diamantzaagbladen voor droog gebruik en diamantzaagbladen voor universele toepassingen.

Wij leveren diverse merken diamantzagen, zoals ons eigen Toolbozz Topline label. De door onszelf ontwikkelde diamantzagen staan garant voor professionele kwaliteit en zijn bij Toolbozz scherp geprijsd. Een diamantzaagblad die u voor 15:00 besteld, heeft u de volgende dag in huis.

Diamantzaag bestellen bij Toolbozz:

  • Professionele diamantzagen
  • Gratis verzending vanaf € 149,-
  • Scherpste prijs diamantzaagbladen
  • Deskundig advies via 085 – 760 5340
  • Vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis
  • Wij leveren in Nederland en België

Online diamantzaagbladen kopen

Elk diamantzaagblad is met uiterste zorg samengesteld en voorzien van speciale segmenten: de ‘kartels’ in de zaag. De segmenten bevatten een diamanten binding die ervoor zorgt dat het diamantzaagblad soepel door het specifieke materiaal zaagt. Diamantzaagbladen zijn namelijk vele malen harder dan normale zagen. Een diamantzaag zaagt dan ook moeiteloos door elke ondergrond of materie. De diamantzagen van Toolbozz zorgen voor een perfect afgewerkte zaagsnede. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf € 149,-
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis
Afhalen = gratis
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis