Gratis verzending vanaf € 149,-
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis
Afhalen = gratis
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis

Over Toolbozz Diamondtools

Wij voeren een groot assortiment diamantgereedschappen voor tal van toepassingen bestaande uit diamantboren, diamantzaagbladen en komschijven. Zowel in standaard uitvoeringen , maar ook specials met afwijkende maatvoeringen. U hoeft zich zelfs niet af te vragen of het op voorraad is, want wij vinden dat vanzelfsprekend. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat u ( verder ) kunt werken aan een project. Door onze jarenlange ervaring in het gebruik van diamantgereedschappen voor professionele toepassingen kunnen wij u ook voorzien van advies en/of begeleiden bij uitdagende en gecompliceerde projecten. Wij denken namelijk in oplossingen en niet in ‘problemen’.

Voor het gebruik van de diverse diamantgereedschappen hebben wij uiteraard ook de juiste machines    in ons assortiment. Variërend van boormotoren, industriële stofzuigers en zaagmachines van de merken Diamag, AGP, Makita, Weka, Lissmac, Cuttronix en Blastrac. Mocht u onze machines eventueel in combinatie met de diamantgereedschappen willen testen. Dit is geen enkel probleem. Speciaal hiervoor hebben wij een unieke testlocatie waar wij u graag willen ontvangen.

Praktijkervaring heeft ons geleerd dat innovatie en focus op kwaliteit de enige manier is om te blijven presteren. Daarom ontwikkelen wij bij Toolbozz het diamantgereedschap uit het assortiment helemaal zelf. Dit wordt vanuit ons magazijn in Nieuwegein geleverd, waar wij een grote voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Onze producten zijn vervaardigd volgens de normen van oSa. Daardoor is de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd tijdens het gehele proces van vervaardigen als mede voor de eindgebruiker.

Toolbozz Team

Toolbozz NieuwegeinAangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf € 149,-
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis
Afhalen = gratis
Voor 15.00 besteld = Morgen in huis