Gratis verzending binnen Nederland vanaf €149,-
Op werkdagen voor 15.00 besteld = Vandaag verstuurd!
Afhalen = gratis

Over Toolbozz Diamondtools

Wij voeren een groot assortiment diamantgereedschappen voor de professionele eindgebruiker voor tal van toepassingen bestaande uit diamantboren, diamantzaagbladen, vloerfrezen, schuurwings en komschijven. Zowel in standaard uitvoeringen, maar ook specials met afwijkende maatvoeringen.

U hoeft zich zelfs niet af te vragen of het op voorraad is, want wij vinden dat vanzelfsprekend. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat u ( verder ) kunt werken aan een project. Door onze jarenlange ervaring in het gebruik van diamantgereedschappen voor professionele toepassingen kunnen wij u ook voorzien van advies en/of begeleiden bij uitdagende en gecompliceerde projecten. Wij denken namelijk in oplossingen en niet in ‘problemen’.

Voor het gebruik van de diverse diamantgereedschappen hebben wij uiteraard ook de juiste machines in ons assortiment. Variërend van boormotoren, industriële stofzuigers en zaagmachines van de merken Golz, Dr.Bender AGP, Makita, Weka, Lissmac, en onze eigen Toolbozz lijn Aspira stofzuigers.  Mocht u onze machines eventueel in combinatie met de diamantgereedschappen willen testen. Dit is geen enkel probleem. Speciaal hiervoor hebben wij een unieke testlocatie waar wij u graag willen ontvangen.

Praktijkervaring heeft ons geleerd dat innovatie en focus op kwaliteit de enige manier is om te blijven presteren. Daarom ontwikkelen wij bij Toolbozz het diamantgereedschap uit het assortiment helemaal zelf. Dit wordt vanuit kantoor/ magazijn  in Soest geleverd, waar wij een grote voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Onze producten zijn vervaardigd volgens de normen van oSa. Daardoor is de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd tijdens het gehele proces van vervaardigen als mede voor de eindgebruiker.

Toolbozz Team
Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €149,-
Op werkdagen voor 15.00 besteld = Vandaag verstuurd!
Afhalen = gratis